Čo nám práve... (slina přinese :-)
-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Krásné ráno, dnes bylo již tepleji, včera to bylo chladnější ráno, jakpak máme v Břidličné? Dle mapy je na Moravě, hl. na SV, velmi chladno...
Ahoj vespolek, všem moc děkuji za útěchu a podporu. No, tak jsem se včera nakonec neopila, ale pustila jsem se do úklidu a čistila jsem vše po kocourkovi. Tak jsem si u toho pobrečela znovu, vše jsem vydezinfikovala, záchod a mističky jsem dala do velkého pytle, zavázala a uklidila do sklepa do skříně. Třeba se to ještě někomu někdy bude hodit. A nerezové misky na pití a granule vezmu pro toho našeho adoptovaného kocourka Hugíska na chatu... No, budu asi brečet i tam, až přiběhne a vyskočí mi na klín - tak si vždycky vzpomenu na našeho Cosmíka. Tak krásný den všem Eva
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno a celý den.
U nás ráno sluníčko, nebe bez mráčku. V noci musela být zima. Teď je na slunku +25 °C. Předpověď slibuje letní teploty. To jsem teda zvědavá.
U nás ráno sluníčko, nebe bez mráčku. V noci musela být zima. Teď je na slunku +25 °C. Předpověď slibuje letní teploty. To jsem teda zvědavá.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Mirku, podle velké rosy a zamlžených oken musela být kosa. Možná byl i slabší mrazík.
Dobré ráno, v noci 4 °C. Teď svítí
. Přeji pěkný den.
. Přeji pěkný den.- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Evi, to chce čas, ještě je to moc krátká doba.
Škoda, že nebydlíš blíž, hned bych ti nějaké koťátko darovala, aby ti bylo veseleji. Máme jich doma 6, z toho 3 už jsou trochu větší a 3 jsou ještě slepá... to jsou ještě mrňousci. 
Škoda, že nebydlíš blíž, hned bych ti nějaké koťátko darovala, aby ti bylo veseleji. Máme jich doma 6, z toho 3 už jsou trochu větší a 3 jsou ještě slepá... to jsou ještě mrňousci. 
- eskargoth
- Kontaktovat uživatele:
Evi, upřímnou soustrast. Je to vždycky hrozné muset se rozloučit s mazlíčkem, jsou to naši miláčci a trávíme s nimi kus života. Určitě se teď má už dobře.
Bude trvat, než se z toho všichni vzpamatujete, ale jednou to přejde... A malé kotě tomu hodně napomůže. Tak ať je vám všem brzo líp.
Bude trvat, než se z toho všichni vzpamatujete, ale jednou to přejde... A malé kotě tomu hodně napomůže. Tak ať je vám všem brzo líp.
http://africkefialky.wordpress.com/ - blog o fialkách
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Prohlídla jsem si i fotografie ze setkání. Jsou tam obličeje, co jsem ještě neviděla, a nemyslím jen nové členy. Pepína přehlédnout nelze. Zuzi, měla jsi na sobě takovou tmavší růžovou mikinu se světlejším růžovým sedlem? Kdo tam byl ještě z nových členů? Jsem baba zvědavá, to přežijete.

švýcarka píše:Ahoj vespolek, všem moc děkuji za útěchu a podporu. No, tak jsem se včera nakonec neopila, ale pustila jsem se do úklidu a čistila jsem vše po kocourkovi. Tak jsem si u toho pobrečela znovu, vše jsem vydezinfikovala, záchod a mističky jsem dala do velkého pytle, zavázala a uklidila do sklepa do skříně. Třeba se to ještě někomu někdy bude hodit. A nerezové misky na pití a granule vezmu pro toho našeho adoptovaného kocourka Hugíska na chatu... No, budu asi brečet i tam, až přiběhne a vyskočí mi na klín - tak si vždycky vzpomenu na našeho Cosmíka. Tak krásný den všem Eva
Tohle mně tedy hodně zmáčklo srdíčko... zvířátek máme za život víc, ale některá prostě na srdci... vzpomněla jsem si na svého životního kocoura, jednoho dne se prostě nevrátil... ale myslím, že to tušil dopředu... velice jsem to ořvala, ale od té doby vím, že tak moc se pro zvířátka nemá tesknit, na to jsou lidé. Ale rozumíš mi, vím, jak je ti...

Babetta píše: Zuzi, měla jsi na sobě takovou tmavší růžovou mikinu se světlejším růžovým sedlem?
Já jsem ta druhá fotka seshora - červená mikina.
Holky, já nevím, jak to vydržím, než mi začnou kytky kvést. Já se opravdu strašně moc těším.

- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Zuzko, už zase zlobíš... hlavně se v nich nevrtej, nebo dostaneš přes prsty.
Musíš to vydržet, jen okukovat a nic jinýho. 
Musíš to vydržet, jen okukovat a nic jinýho. 
- vlasta sr
- Kontaktovat uživatele:
Holky, kde sú tie fotky z výstavy presunuté, akosi ich nemôžem nájsť. :o((
V Galerii nahoře.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Vlasti, až na vrchu na stránce vpravo je takové oko. Klik na něj a najdi řádek - jarní burza.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Krásný
dobrý den.
Chtěla jsem umývat okna, ale necítím se dobře. Asi jsem se nachladila.
Na slunku je teploučko, ale ve stínu zima. Je to zrádné.
dobrý den. Chtěla jsem umývat okna, ale necítím se dobře. Asi jsem se nachladila.
Na slunku je teploučko, ale ve stínu zima. Je to zrádné.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Zuzi, tomu, co jsi napsala, by se moje bolavé kosti smály, až by se za kostičky popadaly.