Čo nám práve... (slina přinese :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Když mi bylo asi 9 let, našla jsem v zimě takovou zrzavou myš. Chudinku jsem strčila do rukavice, aby se ohřála. Nakonec mi zdrhla.
:-D
Taky jsem měla na balkoně v krabici od bot takové ty malé pruhované šnečky, bylo jich u nás kolem baráku mraky... Balkon měl černou zeď a ti pitomečci ji celou pokreslili stříbřitými cestičkami... :-)
Taky jsem měla na balkoně v krabici od bot takové ty malé pruhované šnečky, bylo jich u nás kolem baráku mraky... Balkon měl černou zeď a ti pitomečci ji celou pokreslili stříbřitými cestičkami... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Já jsem zase zjistila, že ty malé červené hnojné žížalky bez problémů lezou nahoru po zídce a přelézají mezi květináčky. Já jen kdyby někdo nevěděl, jak se mu tam vzaly. Hotoví horolezci... ale tyhle mám ráda.

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Tak večer a já jsem unavená a spokojená. Pěkně jsem si poklidila police, skleničky a mezi fialkama. A zítra se vrhnu na okno dole v obýváku, aby měly fialy víc světla. A taky si musím poklidit stůl, co na něm přesazuju, to je sodomakomora. No a až tohle bude hotové, tak vytřít a můžu se pustit do znovudělání bordelu, chystám se popřesázet mini fialky a nějaké strepíky mi ještě taky zbývají na přesaz a pošupajděj mezi ostatní na verandu. 
Ahojky. Hezky vzpomináte na dětství. Já zas, jak vidím v cukrárně šlehačkový pohár s jahodami, tak vzpomínám, jak jsem jako čtyřletá utíkala s dziadkem do cukrárny. Samozřejmě jsem tam byla dřív, a protože mě už paní prodavačka znala, tak jsem dostala pohár dřív, než došel dziadek. A babczia jak pekla kuře v remosce na másle a cibulce... Jo jo, vzpomínky.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Krásný den všem.
Sluníčko vám svítí až do řiťky, tak vstááávat! Venku krásně, ohromná rosa.
Včera jsem viděla tak krásnou obrovskou duhu, že jsem z toho zůstala paf. Litovala jsem, že s sebou nemám foťák. Duha byla tak jasná, barvy nádherně čitelné. Jsem už pamětnice, ale něco tak nádherného jsem nikdy neviděla. Nad ní byla duha ještě jedna, ta moc vidět nebyla.
Miki, máš příbuzenstvo z Polska?
Sluníčko vám svítí až do řiťky, tak vstááávat! Venku krásně, ohromná rosa.
Včera jsem viděla tak krásnou obrovskou duhu, že jsem z toho zůstala paf. Litovala jsem, že s sebou nemám foťák. Duha byla tak jasná, barvy nádherně čitelné. Jsem už pamětnice, ale něco tak nádherného jsem nikdy neviděla. Nad ní byla duha ještě jedna, ta moc vidět nebyla.
Miki, máš příbuzenstvo z Polska?
Ano, dětství nebylo vždycky nej, aspoň u mě ne... ale děcka si to vždycky vyřeší po svém a mají velice intenzivní zážitky. Taky proto jsem se snažila udělat vnoučatům ty zážitky co nejhezčí, pamatují si buď že bych je pérovala kvůli rozlitému čaji, nebo s nimi lezla po skalách a měla vždycky smysl pro humor a situaci. Co myslíte, že jsem si vybrala? Však život je ještě spéruje mockrát, ale babi měly jen jednu a pamatují si ji pořád.

Holky, tak jsem schovala truhlíky s petunkama a s million bells - žene se bouřka, blejská se, je černo. :-(
- eskargoth
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem schovala truhlíky zavěšené na balkoně, blýská se strašně.
http://africkefialky.wordpress.com/ - blog o fialkách
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Zuzko, u nás taky, už jsem pozavírala všechna okna, protože se zvedl děsný vichr.
Pár fotek ze sobotního zájezdu po polských zahradnictvích.
Tak se pokochejte, stálo to za to.
Tak se pokochejte, stálo to za to.
To byly fotky z Kapiasu u Bielsko-Biale a další fotky jsou ze zahradnictví od Pudelka, který se zabývá hlavně pěstováním azalek a rododendronů a jednou v roce pouští návštěvníky na svou soukromou zahradu u domu.
Vladi, to musel být úžasný zážitek. My jedeme 1.- 2. 6. 2013 na skalničkářský zájezd na Bruntálsko. Taky už se těším. Samozřejmě jedu s tím, že nebudu nic kupovat, ale pro jistotu si beru dvě skládací přepravky.