.Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Některé přitahují mšice, jiné slimáky. Z afrikánů a cínií mi zůstaly ze země asi 2cm šťopičky, a to jsem sypala Vanish, kde to šlo
.
.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Mně afrikány na podzim neuvěřitelně přitahovaly hejna motýlů paví očko... nádhera.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evuško, loni jsem dopadla stejně. Slimáci lezli i do truhlíků. Letos je vidět jen sem tam slimáka. Jednoho mám někde ve skleníku, ožírá mi kedlubny. Taky mě štvou mravenci! Jsou, kde se podívám.
U nás se přemnožili šneci (ti velcí s budkou), kdysi abys je lupou hledal, a teď jsou na každém kroku.
Betty, mravence likviduj všemi prostředky, zbavíš se tím i mšic.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
No vidíš, Vladi, zrovna sousedi vykupovali hlemýždě. Dalo se na nich docela slušně vydělat (9 Kč / 1 kg), Romové jich nosili plné pytle!
Taky jsme kdysi v pravěku sbírali. Nejlépe po dešti. Už si ani nepamatuju za kolik. Ale teď jsou u nás spíš hnědý fujtajblíci bez domečků.
Čus holky. Jo jo, oslíček by měl být, ale zůstane majiteli oslice. Teď ve čtvrtek by se měla stěhovat zase domů.
U mě se letos tak nějak nevyskytují slimáci, ani mšice. Loni touhle dobou jsem měla kopretiny a ostatní obsypané černýma mšicema, letos všude v okolí ano, u mě ne, tak nevím, co se děje. Slimáky jsem potkala slovy asi jen 2!!!
U mě se letos tak nějak nevyskytují slimáci, ani mšice. Loni touhle dobou jsem měla kopretiny a ostatní obsypané černýma mšicema, letos všude v okolí ano, u mě ne, tak nevím, co se děje. Slimáky jsem potkala slovy asi jen 2!!!
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, slimoši asi vymrzli. Dlouho nebyl sníh, alespoň u nás.
Babett vůbec bych se nezlobila, kdyby se nám slimejši letos vyhnuli...
Vy se máte, že nemáte. Já tu mám jak ty hnusníky španěláky, tak domkáře. A ještě do počtu ty, co lezou po zdech, mají šedou úzkou ulitu. Kdybych je neživila granulema, tak mi sežerou všechno. I na strepsy ve skleníku vlezou, sviňuchy jedny.
Slimejši všeho druhu mají rádi rozříznutou bramboru a taky třeba prkno, položené na hlínu... vše ve vlhku a stínu, pod to se hojně slízají, bestie jedny. Jinak je nemám přemnožené a neporadím. Kdesi jsem taky četla, že zavařovačka s pivem, ponořená do země.
- eskargoth
- Kontaktovat uživatele:
Babett: Myslela jsem "chytá" ve smyslu "přitahuje". :) Všechny jdou na ni, je to odolná kytka a dají se z ní odstranit fyzicky. Takže lepší, než kdyby šly po něčem jiném...
http://africkefialky.wordpress.com/ - blog o fialkách
Dobré ráno a pěkný den. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem nějak zapomněla popřát krásný den. Asi se mi už scvrkává mozek tím horkem.
Nebo se ti nezdál dost krásný, tak co to budeš přát i druhým. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Nééé, Evuško. Když pro mě není krásný den, nelezla bych sem vůbec, a to se zatím nestalo. Jsem s vámi ráda. 

Babett, to vedro je příšerný. Dneska vykolejila šalina, tak jsem ještě musela v tom největším pařáku šlapat kus na jinou, takže jsem dnes ráda, že jsem vůbec dojela domů. Přijela jsem splavená jako kůň. Už aby se ochladilo. Ať svítí
, ale ty pařáky opravdu nemusím. Potím se šíleně a mám z toho děsnej mindrák. :-(
Zkoušela jsem šalvěj, a hodně pít, a bůh ví co ještě, ale nepomáhá to. Ach jo.
, ale ty pařáky opravdu nemusím. Potím se šíleně a mám z toho děsnej mindrák. :-(Zkoušela jsem šalvěj, a hodně pít, a bůh ví co ještě, ale nepomáhá to. Ach jo.