Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno a příjemný den. Už se to venku začíná kabonit. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Krásný den přeji. U nás téměř bez mráčků. Barák přes noc ani nestačil vychladnout, a to mám přes den stažené žaluzie a otvírám okna až na noc. Fiale mají 24-25 °C.
Ahojky. U nás taky šílené teplo, Zuzko, taky jsem splavená, a to sedím v kanclu. Naštěstí včera šéf donesl aspoň ventilátor, protože v tom pařáku sedět někde, kde se nehýbe vzduch - normálně z nás všech kapalo...
Každý den jezdím kontrolovat do bytu kytky - teď spíme na zahradě u tchánů, protože jeli na dovču a mají hodně zvířat, která nemohli vzít s sebou.
Každý den jezdím kontrolovat do bytu kytky - teď spíme na zahradě u tchánů, protože jeli na dovču a mají hodně zvířat, která nemohli vzít s sebou.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Tak už to není pravda, kvapem se zatahuje. Zapršet by mohlo, ale ne nějaká čina jak v Krnově.
No, Babett, oni hlásili, že dneškem prý končí léto...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Vedra nesnáším. Vyhovovalo by mi teplo tak do 25 °C.
Taky tak... jenže to naše jde ode zdi ke zdi.
Babetta píše:Vedra nesnáším. Vyhovovalo by mi teplo tak do 25 °C.
To mně taky... ale těm studenokrevným vyhovují vedra, a ještě si lehnou u vody na slunce a lebedí si. Docela je lituju, krom těch veder musejí být docela nešťastní.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Marti, ležet někde vypláclá u vody na lehátku v takovém vedru, bych přežila maximálně hodinu.
Jedna paní omdlela u vlakového nádraží. Dneska zase přistával vrtulník na místním fotbalovém hřišti. Není divu, starší lidi ta vedra ničí.
Jedna paní omdlela u vlakového nádraží. Dneska zase přistával vrtulník na místním fotbalovém hřišti. Není divu, starší lidi ta vedra ničí.
Babett... chodím na povinné rehabko do nemocnice Bohunice... vrtulníky tam přistávají hodně často, a je tam bohužel i dost mladých lidí, i sportovců. Nese to genetika a tahle hektická doba. V tomhle vedru je i kolaps docela častý, není o co stát, tak by si každý měl ohlídat, co nesnese. Opravdu lituju ty, co si musejí vydělávat ber kde ber, na slunci, za skly u volantů a podobně. Tvrdej chlebík, taky jsem to dělala dost let...
Já teda miluji léto a vysoké teploty mi vůbec nevadí. Jestli to není tím, že jsem přes 20 let žila na jižní Moravě. Jakmile jsem se přestěhovala na Vysočinu, je mi pořád zima. Konečně mi není zima. :-)
Dobré a velice příjemné ráno. V noci sprchlo, je zalito a momentálně je 17 °C. Přeji pěknou sobotu.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den. Příjemná změna po těch vedrech, teploměr ukazuje 20 °C. V noci přeletěla bouřka. Protože hlásili nějaké velké bouřky, schovávala jsem ve 2.45 h truhlíky a květináče s kvítkama do altánu. Jako vždy, když kytky schovávám, nic zvláštního se nedělo. Bouřilo někde v dálce, ani moc nepopršelo. Pod bohyškami je sucho. 

Teď už u nás svítí
a je příjemných 23 °C.
a je příjemných 23 °C.- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Sem tam se protrhávají mračna a sluníčko se snaží kouknout na nás dolů. Předpověď hlásí umírněnější počasí pro náš kraj a deště až do čtvrtka. Potom zase sluníčko. Děti budou mít prázdniny, tak ať mají hezky.
Já slyšela, že prší, ale že by byla prudká bouřka, tak o tom nevím. A to se bouřek bojím a lezu vždy pod postel. Hlavně v noci.
Tady v Žabinách byla pěkná bouřka a konečně napršelo, po té náhlé Sahaře... teď je to snesitelné.
tsasenka píše:Já teda miluji léto a vysoké teploty mi vůbec nevadí. Jestli to není tím, že jsem přes 20 let žila na jižní Moravě. Jakmile jsem se přestěhovala na Vysočinu, je mi pořád zima. Konečně mi není zima. :-)
Můj názor je, že jsi studenokrevnější, my horkokrevní zalejzáme. Je to asi dané, viděla jsem to, když jsem nějaký čas žila na severu, změny jsou jen krátkodobé, ale typ je daný. Neptej se mě na víc, nevím, jen sleduju známé.

Já se taky hlásím k teplomilům. Akorát nevím, jestli jsem horkokrevná, nebo studenokrevná. :-))
Dobré ráno, v Brně-Bystrci je zataženo a příjemných 22 °C. Včera odpoledne se to vyšplhalo na 30 °C, dnes už to, snad, bude méně.
Přeji příjemný den
.
Přeji příjemný den
.