Čo nám práve... (slina přinese :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Příjemnou neděli přeji i já. U nás nevlídno, pršivo a docela chladno. To jsem se dneska chystala celý den pracovat venku. Alespoň důvod pracovat doma. Po včerejším grilování je tu binec.
Babetta píše:Marti, doufám, že sis alespoň natrhala květ?
Nee, je to u silnice, ale trošku lípy se sežene vždycky.

Ahojky, u nás je celkem chladno a místama pršavo. Jak dodělám jídlo - jo, jsem ostuda, nedělní oběd by měl být ve dvanáct, ale to jsem ještě dusila maso na omáčku do lasagní, teď jsem to navrstvila do pekáčku a zapíkám, už se ale moc těším - jedeme vybírat do Castoramy kachle do koupelny...
Tak jsme se vrátili z Castoramy, samo už před delší dobou, ale sedla jsem až teď. No, můžu říct, že na ten výběr se mi líbily jen jedny kachle do koupelny, do kuchyně ale žádné. V pátek jsem si objednávala katalogy na obklady od dvou firem, tak jestli dorazí, budu muset mrknout takhle v papírové formě... no, uvidíme, jsem asi moc vybíravá. 

To máš z toho, že je takový výběr. Pak člověk neví, co by. Kdyby měli jedny, jsi ráda, že na tebe zbylo a jedeš. :-)
Do jaké barvy chceš ladit? A hladké, nebo s reliéfem, jednobarevné, nebo se vzorem, s bordurou, nebo jen jednoduše?
My jsme dávali jednoduché nakoso a obkladač měl z nás radost. Ale mám starou linku, tak jsem nechtěla žádné blbiny. Mám dost krámů okolo.
Do jaké barvy chceš ladit? A hladké, nebo s reliéfem, jednobarevné, nebo se vzorem, s bordurou, nebo jen jednoduše?
My jsme dávali jednoduché nakoso a obkladač měl z nás radost. Ale mám starou linku, tak jsem nechtěla žádné blbiny. Mám dost krámů okolo.
Naposledy upravil(a) Evuška dne úte 02. črc 2013 8:33:51, celkem upraveno 1 x.
Dobré ráno, dnes opět
. Přeji krásný den
.
. Přeji krásný den
.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Evi, chtěla jsem koupelnu do modro-bíla, jen to prý už není moderní, tak neměli ani jednu obkladačku v modré, a určitě s reliéfem i bordurou. Ty jedny, co se mi líbily, byla kombinace černé s bílou a v té bílé byl reliéf z růže, kde byly okolo „rozsypány” kapky rosy. Jen nevím, jak by to vypadalo. Máme malé okýnko a ještě v mléčné barvě, tak je v koupelně docela tmavo. Jak píšu, uvidím, jak příjde ten katalog.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, jen buď náročná a vybírej. Chtějí za obklady docela nehorázné prachy.
Evuško, tvá kuchyně se mi líbí, i když to je místnost, kterou mám nejméně v oblibě.
Mám ráda hnědé, hnědočervené a skoro všechny odstíny hnědé. Jsou to měkké přírodní barvy libé pro mé oko.
Evuško, tvá kuchyně se mi líbí, i když to je místnost, kterou mám nejméně v oblibě.
Mám ráda hnědé, hnědočervené a skoro všechny odstíny hnědé. Jsou to měkké přírodní barvy libé pro mé oko.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Přeji krásný den všem.
U nás ráno začalo slibně, svítíčko sluní, mouchy nikde.
U nás ráno začalo slibně, svítíčko sluní, mouchy nikde.
Krásné prázdninové ráno
. U nás to vypadá na krásný slunečný den. 
. U nás to vypadá na krásný slunečný den. 
Miki, nevím, proč by modro-bílá neměla být v oblibě... je to věc osobního pocitu, a zrovna černo-bílá by se mi tam určitě nelíbila. Je to o vodě, teple, čistotě...

Evi, máte to nádherně předělané... já to mám laděné doma podobně, jen jsem opatrnější na tmavě hnědou, spíš máme rádi bílo-béžovo-hnědé, spíš maličko do žluta pro zamračené počasí. Určitě světlé. A tak máme laděné celé bydlení. Ale je to věc názoru, někdo má rád kuchyni černo-hnědou...

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno, krásný den.U nás sluníčko, v dálce mráčky. Obyčejně se vzrůstající teplotou mráčky přibývají a taky většinou začne foukat. Vítr se zas utiší až na večer, až vzduch začne chladnout.
Letní večery, kdy je bezvětří a přiměřená teplota, jsou tu krásné.
Danu, popsala jsi to moc hezky! Vypadá to, že máš dobrou náladu! To je dobře.
Tady taky sluní, už je zas docela teplo. Ty večery mám i já moc ráda, sednu si s vínečkem pod pergolu mezi kytky a relaxuju. Všem krásný den!
Tady taky sluní, už je zas docela teplo. Ty večery mám i já moc ráda, sednu si s vínečkem pod pergolu mezi kytky a relaxuju. Všem krásný den!
Přeju všem krásný den.
Taky si ráda sednu mezi kytky, teď spíš na balkoně. Jenže, jak si sednu, tak hned vidím, kde je potřeba obrat odkvetlé květy, sebrat nějaké listí a je po. Manžel je ze mě otrávený. :-) Nejlépe ještě, když potřebuju, aby uhnul. :-)) Ale to je asi už nějaká nemoc, nebo co...
Taky si ráda sednu mezi kytky, teď spíš na balkoně. Jenže, jak si sednu, tak hned vidím, kde je potřeba obrat odkvetlé květy, sebrat nějaké listí a je po. Manžel je ze mě otrávený. :-) Nejlépe ještě, když potřebuju, aby uhnul. :-)) Ale to je asi už nějaká nemoc, nebo co...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evuško, trávím poměrně dost času v ložnici u kvítek, hlavně když není doma. Jinak poslouchám pindy, otrávený je taky.
Dobré ráno a krásný sluníčkový den. 

Babetta píše:Evuško, trávím poměrně dost času v ložnici u kvítek, hlavně když není doma. Jinak poslouchám pindy, otrávený je taky.
Muži takoví bývají, bohužel... nechápou, proč nešílíme u závodů a válečných filmů, a zabýváme se prkotinama, jako je pěkná a hlavně hotová!!! domácnost... a když jsem mojoušovi dala přivonět ke krásné kytce, tak prý je to cítit jak dámské kalhotky... nepátrám, odkud to ví. Každý jsme holt nějaký. Ale musím říct, že od mé zdravotní příhody se ke mně chová dost jinak, definitivně mu došlo, že nic není navěky a ženu s takovým servisem a chováním by pro sebe velice, opravdu velice dlouho hledal... jsou to holt trochu morousi.

Krásné ráno přeji. 
Mimochodem, holky, je nějaký chlap bez keců? Myslím, že ne. :-)

Mimochodem, holky, je nějaký chlap bez keců? Myslím, že ne. :-)
Dobré ráno.
Tsasenko, to víš, že jsou muži, kteří mají pro kytičky velké pochopení a mají kytičky rádi. Já jsem brblání, kvůli kytičkám, ještě neslyšela.
Přeji všem pěkný den.
Tsasenko, to víš, že jsou muži, kteří mají pro kytičky velké pochopení a mají kytičky rádi. Já jsem brblání, kvůli kytičkám, ještě neslyšela.
Přeji všem pěkný den.