Streptocarpus
Re: Streptocarpus
Aničko, nádherná podívaná.
Já jen se chci pochlubit, co se urodilo z jednoho lístku Alissa. Nevím, co s tím budu dělat.
To je úžasné. Já to takhle na délku nikdy nezkoušela. Paráda.
To se ti tedy zadařilo. Mně listy, které jsem řízla podél, šly vždy do kéééélu. Mně se daří jen příčné fragmenty, příčnalice. :D
Neboj, někomu to určitě udáš. A nech si zálohu. Někdy to zinkne, ani nevíš proč.
Neboj, někomu to určitě udáš. A nech si zálohu. Někdy to zinkne, ani nevíš proč.

Tenhle podélný řez jsem viděla u nějaké pěstitelky na YouTube. Musí se jen odstranit ta středová žíla. A nechat v zakrytém skleníčku (folníčku). Bylo to velmi rychlé a výsledek se dostavil. Mám zasazené i listy s příčným řezem, ale rostlinky se objevily později a jsou menší.
Staske, tak to se raduj, dělala jsem to naprosto přesně jako ty a prd, velebnosti. List odešel, ani mladičkou nevyhnal. Proč - nechápu. Byly hnedle vedle další dva druhy a ty v poho, Alissa to vzdala.
Chtěla jsem udělat pár fotek, ale už asi neumím ani fotit.
DS-782 je nějak moc kudrnatá a nechce se dát vyfotit
DS-Margarita taky nechce ukázat barvu
DS-Une Femme d'Aventure
Fernwood's Cherries Jubilee
Ronduls Jovita
Zvezdnyi Abazhur
Neil's Wam Bam
Osennii Bliuz
DS-782 je nějak moc kudrnatá a nechce se dát vyfotit
DS-Margarita taky nechce ukázat barvu
DS-Une Femme d'Aventure
Fernwood's Cherries Jubilee
Ronduls Jovita
Zvezdnyi Abazhur
Neil's Wam Bam
Osennii Bliuz
Packo, nezoufej nad fotkama! Je na nich vidět, že tě mají rády, když tak pěkně kvetou!
Nádherná podívaná!
Helenko, kvetou ti moc hezky. Barva se někdy chytá docela obtížně. To taky znám. :)
Nádhera
!
!Re: Streptocarpus
Helenko, krásně ti kvetou...
Ahoj, může někdo poskytnout informace o strepsu 5033 od Piotra K.? Hlavně velikost květu a kde ho sehnat. Dík.
Naposledy upravil(a) HankaP dne pon 02. zář 2013 16:14:00, celkem upraveno 1 x.
Důvod: ... přesunuto
Důvod: ... přesunuto
Ahojky,
vím, že to, čím teď přispěju, je vůbec nic proti vám, ale já mám radost, protože se mi po více než 3 letech povedlo dopěstovat strepsíka do květu.
vím, že to, čím teď přispěju, je vůbec nic proti vám, ale já mám radost, protože se mi po více než 3 letech povedlo dopěstovat strepsíka do květu.