Saintpaulia
Re: Saintpaulia
Vlasti je krásná.
P.S.: Rimma nekomunikuje, tak nevím, co ti to poslala.
P.S.: Rimma nekomunikuje, tak nevím, co ti to poslala.
- vlasta sr
- Kontaktovat uživatele:
Pepo, to je v poriadku, iba som ju nemohla nikde na nete nájsť a ani na stránke Koršunovej, je to fialka EK, takže je jej, som zvedavá, ako vyzerá.
Vlasti, a nejmenuje se náhodou takhle: ЕК-Танцующая Эвридика?
Pak je to třetí obrázek odshora:
http://www.fialki.ru/node/7774.
Pak je to třetí obrázek odshora:
http://www.fialki.ru/node/7774.
- vlasta sr
- Kontaktovat uživatele:
Pepo, díííík, asi to bude ona, len Rimma mi ju označila ako Tanec a nie ako Tancujuščaja... tak som ju aj tak hľadala, ešte raz dííík. 

cirrhus píše:Tak jsem se učil dělat fotky ve formátu RAW, aby bylo na co koukat, tak posílám fotku chimérky Myrthe od Humaka na pokochání...
Pepíno, tys mě nahlodal. Chci si koupit nový foťák, který formát RAW podporuje. S kompaktem moc spokojená nejsem. Jaký máš foťák ty? Asi bych něco od Canonu nebo Nicon, ale aby to zas nebyl majlant. Taky nejsem žádný profík, ale láká mě právě to věrnější zobrazení barev a zdá se mi i větší hloubka ostrosti. Tak se ptám jako blbka, není to moc složité, fotit na RAW? Náhled fotky vidíš, nebo ne? A pak je tedy nutný mít fotoeditor, který RAW podporuje, že jo. Předpokládám, že tam se to pak může velikostně měnit a dělat ostatni -. :) Ty ses to učil u někoho, nebo sám od sebe? Jestli bych to tedy zvládla. Zoner 16 už tu podporu má. Tak jestli ti to nepřijde otravný, tak mi k tomu něco řekni. :) Moc díky, Jana
... odpověď - viewtopic.php?f=17&t=58&start=9600#p76806.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Vlastičko, pěkný květ...
Aničko, tu mám, lístek. Má tak obrovské květy, jak to vypadá na té tvojí fotce?
Pepo, má! Jsou to největší květy, jaké jsem u fialky viděla. Je od Rimmy.
Mohu potvrdit, v sobotu jsem je u Aničky obdivovala.
- Olginka
- Kontaktovat uživatele:
Mám dotaz asi na Haničku. Fialka Pink Tulip jaký má typ listů? Sem tam na netu se uvádí typ clackamas, jinde to raději nepíšou vůbec. A také kdo je autor. Prý je to japonská selekce. Dá se to někde zjistit?
Foto z internetu.
Foto z internetu.
Když si představíte klasickou úplně obyčejnou fialku, tak přesně takovou má tahle barvu...
... a z druhé strany... jen lemíček.
Tak jsem zvědavá, co z ní bude.
Původ a jméno nemá, koupená u Starkla...
... a z druhé strany... jen lemíček.
Tak jsem zvědavá, co z ní bude.
Původ a jméno nemá, koupená u Starkla...
Rádo se stalo.