Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Ahojky, u nás je momentálně pod mrakem, v noci dost pršelo, ráno o půl šesté přestalo, tak snad se aspoň trochu vody nasbírá.
Tady je zataženo, pršlavo, ale teplo. Hezký den všem! 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den.
U nás taky v noci dost pršelo, a jak to tak vypadá, hned tak hezky nebude.
U nás taky v noci dost pršelo, a jak to tak vypadá, hned tak hezky nebude.
V Brně je opět šedivo, aprílové počasí.
U nás přesně taky tak. Před chvílí málem h..a padala a teď opět
.
.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno, v noci +5 °C, nyní 8,5 °C a prudce to jde nahoru, sluníčko už mě vytáhlo z postele, je krásně.
Přeji všem nádherný den.
Přeji všem nádherný den.

Krásné slunečné ráno i z Ostravy, pořádně si ho užijte, dnes je jarní rovnodennost.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den.
Sedím už 3 hodiny v čekárně u doktorky. Bolí mě celá tamburýna, ještě že svítí to sluníčko, jinak bych už byla zlá.
Sedím už 3 hodiny v čekárně u doktorky. Bolí mě celá tamburýna, ještě že svítí to sluníčko, jinak bych už byla zlá.
Já zrovna přišla z preventivky, od 6. 2. jsem sbírala materiál a teprve dnes jsme to dokončili. Hodinu to trvalo, začali jsme psy, přešli na kočky, pak p. doktor hledal 10 minut na mapě, kde bydlím, pak ho zajímalo, co dělám na baráku po práci, pak jsme konečně dodělali preventivku (na některé výsledky jsem se musela zeptat já, jinak bych se to ani nedozvěděla) a závěrem se zeptal, čím krmím kočky, takže dalších 10 minut... - A pak se divte, že za hodinu udělá 3 lidi. Naštěstí (nebo na neštěstí?) jsem byla objednána až na zavíračku. Pro ty, co by si to chtěli vyložit nějak jinak - p. doktor je starší pán a sestřičku mu dělá manželka...
Doufám, že minimálně 2 roky tam nebudu muset jít.
Doufám, že minimálně 2 roky tam nebudu muset jít.
Vladi, máš super pana doktora, pobavila jsi mne. 

Jo, přesně hodinu jsem tam seděla kvůli věci, která mohla být vyřízena za 15 minut. A teď si představ, že sedíš s teplotou v čekárně a je ti blbě a musíš takhle čekat, než se on s pacienty vykecá. A sestřička je to samé v bleděmodrém.
jadka píše:Jo, přesně hodinu jsem tam seděla kvůli věci, která mohla být vyřízena za 15 minut. A teď si představ, že sedíš s teplotou v čekárně a je ti blbě a musíš takhle čekat, než se on s pacienty vykecá. A sestřička je to samé v bleděmodrém.
Pozdrav,
propolis je na "všeličo".
Já jsem si zvykla používat dlouhodobě propolis - a již si to dělám - dva týdny do půl litru vodky, a pak malou lžičku skoro každý den. Jenom taky - myslím - zvyšuje chuť k jídlu.
Ahojky holky.
Vladi, jo to taky nesnáším, když čekám v čekárně kolikrát i hodinu, i když jsem objednaná, a nejde to uspíšit. Já jsem dneska volala zubaři, protože se mi včera ulomil kousek stoličky. Tak nejdřívější termín je 16. 4. Jen doufám, že se mi zbytek zubu (plomba a "zadek" zubu) úplně nerozlomí. Chjo, a to byla ta dobrá část, kde jsem mohla kousat "tvrdší" věci.
Objednala jsem už rovnou i děcka na preventivku. Ti zase ale půjdou až na konci června.
Vladi, jo to taky nesnáším, když čekám v čekárně kolikrát i hodinu, i když jsem objednaná, a nejde to uspíšit. Já jsem dneska volala zubaři, protože se mi včera ulomil kousek stoličky. Tak nejdřívější termín je 16. 4. Jen doufám, že se mi zbytek zubu (plomba a "zadek" zubu) úplně nerozlomí. Chjo, a to byla ta dobrá část, kde jsem mohla kousat "tvrdší" věci.
Objednala jsem už rovnou i děcka na preventivku. Ti zase ale půjdou až na konci června.
Vladi, připomněla jsi mi jednoho, kdysi závodního, doktora. K němu jsi šla s kolenem, a on tě, pokud jsi byla ženská jen trochu k světu, přesvědčoval tak dlouho, že máš suchej kašel, až mu na to každá kývla. Aby měla pokoj. Jenže pak každou nutil, aby sundala podprdu a mohl si ten kašel poslechnout. Byla to docela sranda. Ženskejch se při tom dotýkal jako nejsvětější svátosti. Jinak si tedy nic víc nedovolil. Ale byl už dost v letech, takže jsme to braly jako poskytnutí útěchy a spíš si dělaly prču, než abychom se na něho zlobily. U něho i ta nejbanálnější věc šla přes suchý kašel! S úsměvem na to vzpomínám. Teď mám doktora, co nezvedne pihel ze seslíku a nebýt kompu, léčil by tak někde žížaly a mravence. Ten je schopen napsat akorát tak kapky do uší. 

Tak jsem dnes strčila do země petržel, mrkev a ředkvičku, na víkend vyhrožují deštěm, snad mi to zaleje.
Od minulého pátku je znatelně vidět, jak se to všechno po tom, i když slabém, dešti pohlo.
Jo a potkala jsem letošního malého zajíce. Ten se snad musel narodit už někdy začátkem února, možná i v lednu.
Od minulého pátku je znatelně vidět, jak se to všechno po tom, i když slabém, dešti pohlo.
Jo a potkala jsem letošního malého zajíce. Ten se snad musel narodit už někdy začátkem února, možná i v lednu.

Tak já jsem už začal taky, chilli sazenice obsadily balkon. 

U Starkla zuří jaro naplno.
Dobré ráno
!
U nás už teď 11 °C,
a příšerný vítr.
!U nás už teď 11 °C,
a příšerný vítr.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Rentiere, kolik těch rostlin máš... To všechno pro svou potřebu???
Janli, mají to vždycky pěkně udělané. My pojedeme asi až na závěr. Loni jsme nakoupili ze zrušené expozice narcisy, tak třeba se letos zas něco povede.
Teď se o víkendu chystáme do Ctěnic k Fousovi, má nádherné čemeřice, a pak to protáhneme k Faustovi na skalničky. Snad bude slušné počasí.
Janli, mají to vždycky pěkně udělané. My pojedeme asi až na závěr. Loni jsme nakoupili ze zrušené expozice narcisy, tak třeba se letos zas něco povede.
Teď se o víkendu chystáme do Ctěnic k Fousovi, má nádherné čemeřice, a pak to protáhneme k Faustovi na skalničky. Snad bude slušné počasí.
Dobré ráno, u nás je počasí včerejší přes kopírák.
Mějte se báječně, je před námi víkend.
Mějte se báječně, je před námi víkend.