Kohleria
Re: Kohleria
Děkujeme.
Mně se taky moc líbí. Možná i proto, že jsem ji dostala jako první.
Teď už jich mám asi 5. Proti některým málo, já vím, ale na mou kapacitu míst až až.
Kdyby někdo toužil po Beltane, stačí naznačit.
Rentiere, jen je sem dej. Však ten květ je krásný. Moje K. eriantha už má taky nachystáno na kvetení, ale ostatní jsou buď malé, nebo líné.
Mně se taky moc líbí. Možná i proto, že jsem ji dostala jako první.
Teď už jich mám asi 5. Proti některým málo, já vím, ale na mou kapacitu míst až až.
Kdyby někdo toužil po Beltane, stačí naznačit.
Rentiere, jen je sem dej. Však ten květ je krásný. Moje K. eriantha už má taky nachystáno na kvetení, ale ostatní jsou buď malé, nebo líné.
Mně jako první vykvetla Kohleria eriantha, ale fotka je trochu rozmazaná, tak mi to odpusťte...
Evi, krásná je ta tvá... já se teda skromně hlásím? Stejně si z Prahy nic nepovezu, tak ať nejedu po lehku??? 

Evi,
.
.Re: Kohleria
Zdravím přátele kohlerií. Já se pochlubím hroznem květů na semenáči z loňského křížení.
Kohlerie Ingrid x K. amabilis
Pro zajímavost přidám dvě fotky kohlerií ze stejného křížení.
Na dvou horních fotkách je patrný vliv K. amabilis. Na spodní zase Ingrid.
Kohlerie Ingrid x K. amabilis
Pro zajímavost přidám dvě fotky kohlerií ze stejného křížení.
Na dvou horních fotkách je patrný vliv K. amabilis. Na spodní zase Ingrid.
Já je doma, Mílo, sice nemám a mít nebudu, protože bych s nimi už asi musel spát, aby se vešly, ale jsou krásné. 

Miloši, moc pěkná kohlerka... jak Šípková Růženka, už teď v dubnu obalená květy. 

Miloši, všechny jsou nádherné, jsi šikula.
Já pokládám kohlerie za nejvděčnější gesnerky, už jsem se jich chtěl zbavit, ale ony mně vždy vynahradily neúspěchy s jinými.
Taky se trocha zadařilo.
Teda, tolik květů... pěkně se činí! :-)
(HCY's Jardin de Monet?)
(HCY's Jardin de Monet?)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Pěkná kohlerie, a má i dost květů.
Díky, jinak kvetou sem tam pouze klasika červené.

.