Čo nám práve... (slina přinese :-)
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
mikčo mě manža dotáhl stůl z pod pergoly a na něj dávám poklady. No zasázené a postříkáno mám 90% fial a zbývá halda strepsů a velký kytky. A to že bylo přes den pěkně tak jsem řádila i venku s muškátama a všechno jsem přesázela, ale už toho mám dneska taky dost a bolí mě šiška tak půjdu zalehnout 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den.
Jo, děvčata.. místo... místo... místo.. taky to řeším a to jsme na domku. Zatím se mnou ty chuderky spávají.
Jo, děvčata.. místo... místo... místo.. taky to řeším a to jsme na domku. Zatím se mnou ty chuderky spávají.

- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
jandab píše:Ahojte !!! Jop bolo to veľmi fajn,len toho času je stále málo....ja som si doniesla plno nových kytičiek,dokonca fialkovú novinku Neverfloris....jo je to taká raritka ale mám plno nádherných zážitkov s milými ľuďmi,však Jarka Mirka ????
Ahooj, zcela s Tebou souhlasím
a to je mi náhoda, já jsem si také domů odvezla Neverfloris
že by to tam někdo rozdával
jaká byla cesta dom??? Asi dlouhá, viď??- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Evuška píše:JarkaMirka píše:Hoooolky, včera to mezi váma bylo mooooc fajndokonce nám vyšlo i počasí.........
jen toho času jsem neměla moc, ale třeba příště
hezkou neděli
No to jsem z toho jelena.Že JarkaMirka byla ta mamina s holčičkou u Kotěte?Hm,do mě když se nekopne....nebo jsem úplně vedle??
Docela jsem se včera nasmála, když jsem si tohle přečetla......
to víš vy se mezi sebou dobře znáte i podle obličeje, ale já..... tak příště, to už budu vědít, že jsi klubová a dám si větší pozor.... 
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Joooo, najít prostor je hodně velká dřina, ale zadařílo se mi........ Já jsem chtěla nechat lupení do druhého dne, ale manža byl jiného názoru, takže jsem se s tím crcala (ještěže jich nebylo tolik), ještě ten den večer.....
Kájina mi vydatně pomáhala, tak doufám, že jmenovky souhlasí 
Kájina mi vydatně pomáhala, tak doufám, že jmenovky souhlasí 
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Maruško, nápodobně
už teď se na nějaké příště těším ;o)) Pohrozila jsem manžovi, že ikdyž byla Kájina zlatá, tak jedu příště samice, abych mohla víc pokrafat, vybírat,............ a bylo mi řečeno, že v tom případě si hned vezme provaz a půjde se oběsit na půdu
že by to konečně vyšlo 
už teď se na nějaké příště těším ;o)) Pohrozila jsem manžovi, že ikdyž byla Kájina zlatá, tak jedu příště samice, abych mohla víc pokrafat, vybírat,............ a bylo mi řečeno, že v tom případě si hned vezme provaz a půjde se oběsit na půdu
že by to konečně vyšlo 
ahojky po ránu, jen nakukuju - dneska mám volno do práce jdu až zítra........mám toho ale moc a den je krátký.
Hele Jaruš ty jsi teda číslo..............menža taky prohlásil že už příště nejede, tak jsem řekla že v pohodě pojedu vlakem, ale musí se postarat o ratolesti... no moc se mu to nelíbilo
Hele Jaruš ty jsi teda číslo..............menža taky prohlásil že už příště nejede, tak jsem řekla že v pohodě pojedu vlakem, ale musí se postarat o ratolesti... no moc se mu to nelíbilo

JarkaMirka píše:jandab píše:Ahojte !!! Jop bolo to veľmi fajn,len toho času je stále málo....ja som si doniesla plno nových kytičiek,dokonca fialkovú novinku Neverfloris....jo je to taká raritka ale mám plno nádherných zážitkov s milými ľuďmi,však Jarka Mirka ????
Ahooj, zcela s Tebou souhlasíma to je mi náhoda, já jsem si také domů odvezla Neverfloris
že by to tam někdo rozdával
jaká byla cesta dom??? Asi dlouhá, viď??
No máme medzi sebou zlatíčka v plnom počte....No cesta dom bola strašnááááá,dlhááááááá,ale mala som sa na čo tešiť,a mám vás tu,takže mi nebude až tak smutno že to tak rýchlo ubehlo.
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
mikina píše:ahojky po ránu, jen nakukuju - dneska mám volno do práce jdu až zítra........mám toho ale moc a den je krátký.
to víš oni si chtějí také užívat, když si užíváš Ty
a né mít na starosti neposedné, zlobivé, ........ děti (to hodnotím své děti, Ty třeba máš zlatíčka ;o))))Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Jarko zlatíčka to byly, když byly menší. Teď už jsou to malé potvůrky. a když jsou spolu dohromady, tak to je někdy
. Každý sám jsou v pohodě. ale to se moc často nestává 
. Každý sám jsou v pohodě. ale to se moc často nestává 
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Kája také byla zlatíčko k pomilování, ale jen do tří let...... teď je většinu času na zabití !!!!!!!!! a bude hůř ;o((((
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
modrakocka1 píše:mikčo mě manža dotáhl stůl z pod pergoly a na něj dávám poklady. No zasázené a postříkáno mám 90% fial a zbývá halda strepsů a velký kytky. A to že bylo přes den pěkně tak jsem řádila i venku s muškátama a všechno jsem přesázela, ale už toho mám dneska taky dost a bolí mě šiška tak půjdu zalehnout
Ahojda Iv, čím to stříkáš??? a co hlavinka??? Dobrý??
jo jo,taky mi to už holky říkaly........malé děti malé starosti, velké děti velké starosti. ach jooooooooo 

- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
jj bohužel je to pravda..... , ale my jsme asi nebyly o moc lepší 

- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi fofrník, lítáš z jedné stránky na druhou
, asi máš rychlý PC, na rozdíl ode mne, kolikrát mám pocit, že u toho
. Musím letět... zatím papa a možná ještě dnes.
, asi máš rychlý PC, na rozdíl ode mne, kolikrát mám pocit, že u toho
. Musím letět... zatím papa a možná ještě dnes.- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Holky, moc si na ty své zlatíčka nestěžujte, počkejte na jejich pubertu.. to je hůůůůstýýý, jak říká můj vnuk.
Ještě rády budete vzpomínat na své "malé zlaté dětičky"..
Ještě rády budete vzpomínat na své "malé zlaté dětičky"..
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Vy jste byli v Praze a já v Olmiku v hornbachu pro semena, ale tak jsem vydupala sama se sebou, že na to dlouho nezapomenu.. koupila jsem si 4x semena lichořeřišnice a jedny semena mrkve, k tomu 2 x tužkové baterie a sprej proti breberkám, který stál 215kč. U kasy mi účtovala 530kč. Vylezeme do druhé části hornbachu mezi stavebniny a mě pořád vrtá hlavou... za co tolik peněz?? Vytáhnu brýle a koukám na cenu - 86kč. no co to je ?? Nemohla jsem věřit vlastním očím!!!
Byla to částka za semena mrkve! No myslela jsem, že mě trefí šlak. Lichořeřišnice stál pytlík 55kč. Vrátila jsem se zpět, aby mi prodavačka u kasy potvrdila, že opravdu ty semena mrkve stály tolik. Chudera byla ze mě vyplašená a tak mi ty semena vzala zpět. Škoda, že jsem vzala jen tu mrkev, manža mi skošíkem utekl. Vrátla bych i ten zbytek.
Byla to částka za semena mrkve! No myslela jsem, že mě trefí šlak. Lichořeřišnice stál pytlík 55kč. Vrátila jsem se zpět, aby mi prodavačka u kasy potvrdila, že opravdu ty semena mrkve stály tolik. Chudera byla ze mě vyplašená a tak mi ty semena vzala zpět. Škoda, že jsem vzala jen tu mrkev, manža mi skošíkem utekl. Vrátla bych i ten zbytek.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
JEŠTĚ TEĎ JSEM ZLOSTÍ BEZ SEBE NAD TOU ZLODĚJINOU CO NA NÁS NĚMCI ZKOUŠEJÍ A NA SÁČCÍCH BYLO I LOGO HORNBACHU, TAK HOLKY POZOZ CO KUPUJETE. 

Babett, já se radši dívám na cenu u regálu a pro kontrolu i u pokladny.....taky už se mi párkrát stalo, že mi naúčtovala jinou a podstatně vyšší cenu...................... 

dokonce nám vyšlo i počasí.........
jen toho času jsem neměla moc, ale třeba příště
hezkou neděli