Streptocarpus
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Streptocarpus
Tak se všem omlouvám, soudruzi z NDR (já) někde udělali chybu v názvu, můj kytka je Aly's Magnetosphere.
Můj Úzor je skoro tmavě modrý. V Zoneru je jen doostření. Barva ne.
Děvčata, krásně vám to kvete. Janičko, tvé křížence obdivuji, je to nádhera.
- Olginka
- Kontaktovat uživatele:
Děvčata, máte je všechny moc krásné! 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jani, super kvetení. JL-Tambora je nej. Ta se ti moc povedla.
Aničko, nádherné trsy.
Čepice jedna báseň!!! 

Krása... jako z pohádky, líbí se mi všechny. 

Tak tohle je jeden ze dvou neulomených stvolů Joe's Hallo Dali...
Naposledy upravil(a) cirrhus dne stř 14. kvě 2014 9:04:04, celkem upraveno 1 x.
Pane Josefe, je ta barva skutečná - protože se moc těším, jak jsem koupila list této vaší variety, již mám maličké rostlinky - tedy moc se v tom neprohrabuju, vidím jeden 2mm kousíček.
Ano, paní Dagmaro, opravdu je takto růžovočervený. Ale u vás může samozřejmě trochu barvu změnit vlivem chemismu substrátu a okolních podmínek, jako je teplota.
Pepčo, Dalík je fešák.
Děkuji, později napíšu pak,
- teplotu udržuji - chladnou, jak jen se v bytě dá - pořád větrám, v té místnosti je vypnuto i topení - to poznamenávám, protože nám teď v tyto chladné dny topí.
I tenhle váš list dostává postřik skořicovým výluhem (ne jednou), jako ostatní, začala jsem to používat - je to zajímavé, ty potvory bílé (na jiných) vylezly asi i ze substrátu, chřadnou a nehýbou se.
Listy na rostlinách se pozvedly, některé rostliny jsem i zalila tímto skořicovým výluhem.
Na tom obrázku se mně tato - moje jediná Joe's - moc a moc líbí - je jako malá rozpustilá tanečnice.
- teplotu udržuji - chladnou, jak jen se v bytě dá - pořád větrám, v té místnosti je vypnuto i topení - to poznamenávám, protože nám teď v tyto chladné dny topí.
I tenhle váš list dostává postřik skořicovým výluhem (ne jednou), jako ostatní, začala jsem to používat - je to zajímavé, ty potvory bílé (na jiných) vylezly asi i ze substrátu, chřadnou a nehýbou se.
Listy na rostlinách se pozvedly, některé rostliny jsem i zalila tímto skořicovým výluhem.
Na tom obrázku se mně tato - moje jediná Joe's - moc a moc líbí - je jako malá rozpustilá tanečnice.
Dotaz na dsdagmar:
Jak prosím děláte ten skořicový postřik? Něco mi uteklo... Děkuji a všem přeji hezký den Eva
Jak prosím děláte ten skořicový postřik? Něco mi uteklo... Děkuji a všem přeji hezký den Eva
Evičko, vpravo nahoře máš Hledat - zadej skořic* a máš to...!
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Aničko, Pepo, krásné květy!!!
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ta červená je fakt luxusní. Takovou mít fialku...