Zahrada
Re: Zahrada
Několik mých histe(o)rických růží a plnokvětý clematis. Ty růže voní jako... no nádherně!
- Aksinedka
- Kontaktovat uživatele:
No výstavní kousky, u té mechovky Old Pink Moss jsem si zvětšila obrázek na maximum, to je božííí, a je to chmýříčko, nebo trny?
Trny to nejsou. Je to takový měkký, mechu podobný porost. Tam se mšice nechytají. :)
Já zase ten kouteček s clematisy - nejsem na růžové, ale tahle skupina by se mně taky "hodila"...
Janýs, ta mechovka teda je boží! I ty ostatní, ale mechovka vede. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Vaše květinky na zahradách jsem už okukovala, tak kukněte zase ke mně. Moc toho není. Snad poznáte skalničky od plevele. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Začínají nakvétat i růže. Byly obalené mšicemi. Nestříkala jsem, někdo se o jejich likvidaci postaral i bez chemie. Vycucané bílé schránky mšic jsou jasně vidět na růži.
Líbí se mně to - to kvetení...
- Aksinedka
- Kontaktovat uživatele:
Díky za návštěvu - krása.
Babetto, moc pěkné.
Mně se růže moc líbí, ale fakt na ně není místo. Jednu plotovku jsem koupila, i když jsem nevěděla, jak se jí bude na místě, kam se jedině vešla, líbit. No, asi se jí líbí, ale já zanedbala sestřih. Takže kvete naprosto úžasně, ale není to moc vidět, protože květy jsou na dlouhých větvích a visí dolů a k našemu baráku je zády, protože na druhou stranu má víc světla. Tak z ní má víc sousedka.
Abych z ní něco měla i já, tak jsem ji trošku přistřihla.
Mně se růže moc líbí, ale fakt na ně není místo. Jednu plotovku jsem koupila, i když jsem nevěděla, jak se jí bude na místě, kam se jedině vešla, líbit. No, asi se jí líbí, ale já zanedbala sestřih. Takže kvete naprosto úžasně, ale není to moc vidět, protože květy jsou na dlouhých větvích a visí dolů a k našemu baráku je zády, protože na druhou stranu má víc světla. Tak z ní má víc sousedka.
Abych z ní něco měla i já, tak jsem ji trošku přistřihla.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evuško, tu tvou úžasnou růži jsem obdivovala už vloni.
V loňském roce mi poprvé kvetly historické růže, ale taky se hodně zahustily. Nikdy jsem je neměla, nevěděla jsem, co udělají, a tak jsem letos na jaře každý keřík dost prostříhala. Nechala jsem asi 5 prutů, a víš co? Zas jsou zarostlé jak blázen.
V loňském roce mi poprvé kvetly historické růže, ale taky se hodně zahustily. Nikdy jsem je neměla, nevěděla jsem, co udělají, a tak jsem letos na jaře každý keřík dost prostříhala. Nechala jsem asi 5 prutů, a víš co? Zas jsou zarostlé jak blázen.
Všechny máte krásně kvetoucí zahrady. Ty růže jsou úžasné.
Ty historické jsou taky krásné. Jen KAM S NIMI...
Ta plotovka byl záměr, že nezabere místo. Chyba lávky.
Budu muset naštudovat, jak to ostříhat. Takhle by to brzy vyvrátilo plot, :-) o vzhledu křoví nemluvě.
Ta plotovka byl záměr, že nezabere místo. Chyba lávky.
Budu muset naštudovat, jak to ostříhat. Takhle by to brzy vyvrátilo plot, :-) o vzhledu křoví nemluvě.
Holky, růžičky máte všechny jedna báseň. Evuško, ta tvoje je úžasná. Minule jsem dostala od Evy větvičku drobné a letos mi už kvetla. Tak si tak nějak nenápadně říkám o kousek větvičky... 
Jo a ještě trošilinku...

Jo a ještě trošilinku...
My jsme dnes měli příjemnou návštěvu (pro Janičku a Pepču, byli to Srbovi) doma i na zahrádce. Nafotila jsem pouze kvetoucí opuncie. Škoda, že rozkvétají po jednotlivých květech.
Bořek Srba objevil v jezírku nějakou potvůrku.
Pak pózoval pro fotografování, to on rád, je to můj kamarád.
Bořek Srba objevil v jezírku nějakou potvůrku.
Pak pózoval pro fotografování, to on rád, je to můj kamarád.
Mikino, jenže já nevím, kdy se dávají zakořenit?. Včera jsem spoustu větví vyhodila, kdybych to věděla, že chceš, už mohla byt pod sklem. Zkusim nějaké teď, nějaké po odkvětu. Třeba se zadaří aspoň něco.
Helo, ty opuncie jsou krásné.
Helo, ty opuncie jsou krásné.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Hani, díky. Já to prostě všechno většinou zkouším, buď to vyjde, nebo ne. Jiná možnost není :-). Jak jsem četla ty rady, tak jsem minule vlastně nic špatně neudělala, ze dvou řízků jeden na jaře neobrazil, druhý už i vykvetl. Tak jsem spokojená.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, to drobné kvítí se mi líbí.
Helenko, k vám na zahrádku se vždy ráda podívám, i na toho pěkného chlapce.
Helenko, k vám na zahrádku se vždy ráda podívám, i na toho pěkného chlapce.