Zahrada
Re: Zahrada
Babett, jsou to zahradní karafiátky. Mám jen tyhle jednoduché, moc se mi líbí plnokvěté, ale na ty jsem u nás nenarazila (teda asi chodím do zahradnictví ve špatný čas).
Evi, uvidíš, stačí až někdy na příště, však se ještě uvidíme, no ne???
Evi, uvidíš, stačí až někdy na příště, však se ještě uvidíme, no ne???
Mikino, já to prostě zkusím a uvidíme.
Plnokvěté hvozdíky jsem viděla v Kaufladu bílé za 35,-
Plnokvěté hvozdíky jsem viděla v Kaufladu bílé za 35,-
Evi, a jsou to ty trvalé??? Jinak každý rok kupuju, ale nevydrží, vždycky vymrznou.
Babett, kdybych nesehnala, mohla bych tě poprosit o kousínek???
Babett, kdybych nesehnala, mohla bych tě poprosit o kousínek???
Děkuju. 

Hezké podívání! Gaillardii - druhý obr. - mám taky, a dost veliké. Kruh asi do 50 cm, dole pod naším 11patrovým domem, jenomže měla být červená - asi od Starkla - a je klasická žluto-červená... no spolehlivě kvete, zato jsem si musela objednat červenou echinaceu. Již má tři květy - zatím bez barvy, ukážu.
A ty levandulky! Jsem ráda, že mám dole asi 40cm keřík... tmavěmodrý, je moc na slunci.
A ty levandulky! Jsem ráda, že mám dole asi 40cm keřík... tmavěmodrý, je moc na slunci.
Naposledy upravil(a) dsdagmar dne úte 17. čer 2014 19:50:01, celkem upraveno 1 x.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Denisko, závidím tu levandulku. u nás nejde. Je tu asi moc kyselá zem. Phloxy ještě ani nemají na květy a tobě už kvete.
Deniso, krásně ti to na zahrádce kvete.
Babett, hele, já mám na zahradě taky kyselou půdu (prorůstá nám tam mech), a levandule mi rostou hezky, taky začínají nakvétat (mám ty tmavě modré).
Babett, hele, já mám na zahradě taky kyselou půdu (prorůstá nám tam mech), a levandule mi rostou hezky, taky začínají nakvétat (mám ty tmavě modré).
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, já už to zkoušela několikrát a nikdy jsem ji neudržela.
Škoda, že neuvidím ten zázrak, až bude rozvitý úplně, obávám se, že až přijedu, tak už bude po kvetení... No, tak snad příště... Bohužel jsem zapomněla, jak se to kvítko jmenuje...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evi, máš tam krásné květiny, no, růže jsou nejkrásnější. Arisaemu máš taky krásnou, já mám zeleno-bílou. Jestli chceš hlízku na podzim?? Už je mám odkvetlé.
Babetto, ty arisaemy od tebe mi rostou všechny tři. Jupik pupik. Sice nejsou nijak obří a ještě nekvetly, ale žijou.
Betty, máš nádherné růže.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, to je taky pomalu jediné, co na zahradě mám.

Jinak krásná zahrada...