Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno, dnes je 13 °C, zakaboněno. Mějte příjemný den. 

Pěknou neděli přeji všem.
U nás sluní, tak jsem stěhovala některé kytky z oken. To dopolední sluníčko je někdy pěkně ostré.
U nás sluní, tak jsem stěhovala některé kytky z oken. To dopolední sluníčko je někdy pěkně ostré.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Krásnou neděli přeji. U nás sluníčkově, teplo.
Evuško, dělám to jako ty, zastínit... odstínit...
Evuško, dělám to jako ty, zastínit... odstínit...
Dobré ráno, venku je docela teplo, 17 °C a mlha. Přeji pohodový, nikým a ničím nerušený den. 

perla píše:František, ja by som povedala, že kohlérie sa nedá "umořiť"...
Nedá umořit? Dneska ráno manžel utěrkou plácnul po mouše na okně a mě málem švihlo. Kohlerka s květináčem, keramickým obalem, opěrkou, zemina... jedna velká hromada. Obal na deset kusů, kohlerka asi na tři. Moucha celá.
Evuško, co na to říct. Život jde dál.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Evi, a manžel??? Celý, nebo na tři kusy?
Však ji neumořil - tomu se říká vegetativní množení, ne...?
Jen teda u toho obalu to myslím nevyjde... :-(
Jen teda u toho obalu to myslím nevyjde... :-(
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
No áno, manžel, to je rizikový faktor.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Den začal krásně, ale momentálně se zatáhlo a někde v dálce je slyšet hřmění. Mladí odjeli na dovolenou, tak mám i jejich zvířata. Dohromady tři psy, tři kočky, tři želvy, dva křečky. Ještě že toho nemají víc.
Na páchání škody stačím i sama. Otočila jsem se a z regálu, tou svou velkou mandolínou, jsem poshazovala 4 fiale. Myslela jsem, že mě klepne. Samozřejmě padaly růžicí dolů. Polámané, mokrá hlína všude. Fleky po koberci.
Evuško, to naštve...
Na páchání škody stačím i sama. Otočila jsem se a z regálu, tou svou velkou mandolínou, jsem poshazovala 4 fiale. Myslela jsem, že mě klepne. Samozřejmě padaly růžicí dolů. Polámané, mokrá hlína všude. Fleky po koberci.
Evuško, to naštve...
Já naštěstí na nic nehraju. 

Miloši, na ty naše mandolíny nemáš postavu.
Hani, možná bych radši, kdyby se tak daly množit ty obaly. :-!
Miloš nehraje, neshazuje, krásně mu to všechno kvete. ;-)
Miloš nehraje, neshazuje, krásně mu to všechno kvete. ;-)
Když to tu děvčata čtu, tak budu chodit okolo oken po špičkách a kocourovi Filípkovi jsem napsal cedulku "Zákaz chrápání na parapetu". No, zbytečně, teď se tam vyvaluje a opaluje se na sluníčku.
A ne a ne zhnědnout, co...? :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Dobré ráno, v noci nám pěkně zapršelo, teď krásně
.
Včera odpoledne začalo hustě pršet, tak jsme svezli nolinu (je vysoká jako manžel) ven, aby opršela. Když jsme z 3. poschodí sjeli dolů k východu, přestalo pršet. Půjčila jsem si klíč od sušárny a dali jsme ji tam. Později zase hustě pršelo, všeho jsem nechala a spěchala jsem do sušárny pro nolinu. Než jsem tam došla, svítilo sluníčko. Po půlnoci, když pořádně lilo, se mi už nechtělo dělat po baráku rachot, tak nolina odpočívá v sušárně.
Mějte prima den.
. Včera odpoledne začalo hustě pršet, tak jsme svezli nolinu (je vysoká jako manžel) ven, aby opršela. Když jsme z 3. poschodí sjeli dolů k východu, přestalo pršet. Půjčila jsem si klíč od sušárny a dali jsme ji tam. Později zase hustě pršelo, všeho jsem nechala a spěchala jsem do sušárny pro nolinu. Než jsem tam došla, svítilo sluníčko. Po půlnoci, když pořádně lilo, se mi už nechtělo dělat po baráku rachot, tak nolina odpočívá v sušárně.
Mějte prima den.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Krásný den.
Sluníčko svítí, horko je už od rána. Přemýšlíme, že pojedeme na Hartu.
Mějte je fajnově.
Helenko, tomu se říká zákon schválnosti.
Sluníčko svítí, horko je už od rána. Přemýšlíme, že pojedeme na Hartu.
Mějte je fajnově.
Helenko, tomu se říká zákon schválnosti.

Helenko, nezbývá než sprcha. :)))))))
Janičko, tu nolinu do vany nedostanu. Mimo vanu není kanálek, to bych vyplavila celý byt.
Cha, cha. Tak to má nolina smůlu. :)))))