Achimenes
Re: Achimenes
Já to beru sportovně a mám radost z každého květu. A to jsem dal za jednoho salibáče 350.-
Příště ale už do toho nepůjdu.
Příště ale už do toho nepůjdu.
Však jo. Mně se tenhle neGiselle líbí víc. A navíc tuhle barvu nemám. Třeba ti ta septembra udělá i ten tmavý kolárek. Chce to víc chladněji.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Všechny achíky máte super, teplo neteplo.
Hani, i já mám ráda žluťáky. Limoncello je překrásný.
Hani, i já mám ráda žluťáky. Limoncello je překrásný.
Tak já ti sem, Danuško, jednoho žlutníka přidám. A jeden fungl nový, ten je skvostný. Tady Seržík zabodoval. :)
Peach Orchard je parádní, já jsem ho utejral hnojením a zaléváním. Naštěstí mi vršek pustil ve vodě kořínky a už má taky poupata.
Charles Martel si zamlouvám na podzimní výměnu (když se zadaří). Je opravdu mimořádný.
Charles Martel si zamlouvám na podzimní výměnu (když se zadaří). Je opravdu mimořádný.
Opět tu je krásná podívaná, super!
Tak se nám to vlákno zatoulalo na konec fronty, zkusím ho dostat nahoru nováčkem Blue Twice.
Je to takovej roztomilouš. :)

Miloši, tak jsem pátrala po tom, co mi to vykvetlo. Serge si sype popel na hlavu. Uznává chybu a to, co vykvetlo, je Mary Poppins. Giselle mi pošle na podzim. :) Ale Poppinska je moc hezká a jsem docela ráda, že se sekl. Ti žlutníci jsou si stejně všichni podobní. :)

Miloši, tak jsem pátrala po tom, co mi to vykvetlo. Serge si sype popel na hlavu. Uznává chybu a to, co vykvetlo, je Mary Poppins. Giselle mi pošle na podzim. :) Ale Poppinska je moc hezká a jsem docela ráda, že se sekl. Ti žlutníci jsou si stejně všichni podobní. :)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Milošku a Jani, máte je moc pěkné.
Mně včera ukázal kvítek Summer Sunset. Rostlina je to přes půl metru vysoká.
Mně včera ukázal kvítek Summer Sunset. Rostlina je to přes půl metru vysoká.
A přehlídka přešlapů pokračuje...Danuš, tohle není Summer Sunset, ten je světle červený (a naopak prcíček :-), ale Lady Lyttelton.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Hani, u mě řádí nějaký šotek, světle červený žádný ani nemááám. To už je druhý co se neshoduje. Dobře, dám na tebe a opravím to.
Teď nevím, jestli šotek nevzešel ode mne? Babetto? Protože já mám jakože oba, tedy obě jména, ale asi to bude špatně, jen jeden druh. Nevím, jestli ho nemáš ode mě.
Ale já ho tak dostala, tak se omlouvám, ale nemůžu za to. ;-)
Ale já ho tak dostala, tak se omlouvám, ale nemůžu za to. ;-)
Ale kvítek je to moc hezký. Jestli je ten "Summer Sunset" ode mě, tak si sypu ten popel jako Serž. Ale já Lytteltonku už loni zlikvidovala. Šla mi na nervy její výška a neměla jsem ji kam dát. Jinak, Nána :) Renee už ti u mě kvete a je to vona!
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Mně taky kvete něco, ale žádné špeky.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Ivanko, pěkně kvetou! A o Sunbursta tě poprosím, mně chcípnul. 

Naposledy upravil(a) kozlik dne čtv 24. črc 2014 6:28:14, celkem upraveno 1 x.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evuško, tak jsem na to přišla. Jsi pachatel! Mám toho achimka od tebe.
Ivi, kvetou ti jedna radost.
Jani, já vím, že jsi zlatá holka.

Ivi, kvetou ti jedna radost.
Jani, já vím, že jsi zlatá holka.

Však já se přiznala, ale od koho ho mám já, nevím. A jestli zas mám ten Summer Sunset někde pod jinou cedulí, tak potěš koště. To by byl bordel. Tak tím koštětem to vymetu na jednu hromadu a bude vymalováno. :-(