Zahrada
Re: Zahrada
A ty houbičky jsou co? Že by třeba byly i peníze, alespoň iluze...
Evi, vzhledem k tomu, že je dneska všechno kaput, tak to bude asi něco jako helmovka nebo hnojník. Já zas až takový mýkolog nejsem. Ale dyby to byly houbičky čarodějky, to bych ten kmen sakra opečovávala. :))))

A poslední lilie, co jste ještě neviděli, a pár ostatního...
Nádhera, krásně ti to kvete!
Evičko, moc pěkně ti to na zahradě kvete, je to krása.
Tak tak, krásné kveteníčko. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ráda jsem ty lilie viděla, máš je úžasné, a ten červený mečík je nádherný!
Děkuji za pochvalu, vždyť to znáte, na zahradě je pořád práce dost a dost, ale mám štěstí, že přítel kytky taky může, tak nás to baví oba a to potom někde musí být vidět. Dano, taky jsem z těch nových gladiol měla radost, něco jsem si označila, to kvůli tomu, že některé mám víckrát a mohu někoho podarovat, tak kdybys chtěla... pokud se tedy trefím zrovna do té barvy, co se ti líbila...
Krásné lilie i mečíky. Nejvíc se mi ale líbí fuchsie. Jedničková!!!
Fuchsie se jmenuje Anabel.
Zajímavé je, že bílé prý špatně snášejí sluníčko, ono to kolečko stálo pod meruňkou, která kytičky stínila, ale meruňka je teď ořezaná (jestli znovu obrazí, a když ne, vykope se a dáme novou), a tak na fuchsie pěkně pralo... bílá to v pohodě ustála a ta druhá, co bývala takový nezmar a vždycky hodně obrostla a krásně kvetla, tak té to asi nedělá dobře a nějak vadne... snad to rozdýchá (teď už snad žádná vedra nemají být) a přežije. Letos to mám s fuchsinkami až na Anabel mizerné, o dost jsem jich v zimě přišla a letos jsou hodně napadené molicemi, ty v tom kolečku ale ne, napadené jsou ty, co jsou na stěně chaty...
Zajímavé je, že bílé prý špatně snášejí sluníčko, ono to kolečko stálo pod meruňkou, která kytičky stínila, ale meruňka je teď ořezaná (jestli znovu obrazí, a když ne, vykope se a dáme novou), a tak na fuchsie pěkně pralo... bílá to v pohodě ustála a ta druhá, co bývala takový nezmar a vždycky hodně obrostla a krásně kvetla, tak té to asi nedělá dobře a nějak vadne... snad to rozdýchá (teď už snad žádná vedra nemají být) a přežije. Letos to mám s fuchsinkami až na Anabel mizerné, o dost jsem jich v zimě přišla a letos jsou hodně napadené molicemi, ty v tom kolečku ale ne, napadené jsou ty, co jsou na stěně chaty...Re: Zahrada
Ivanko, pěkné, růžička se mi móóóc líbí.
Krásně vám to všem kvete na zahrádkách!!!
- JoGinger
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem našla na kroucené vrbičce cosi jako růžičky ze zelených lístků. Netušíte, co to je? Žádný viditelný parazit, je tím zakončená větvička. Je jich na vrbičce asi 10.
A ještě jeden obrázek z terásky... - letos jsem je zkoušela prvně...
A ještě jeden obrázek z terásky... - letos jsem je zkoušela prvně...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Taky mě to, Evuško, napadlo. Jen jsem nevěděla jestli to existuje i na listnáčích.
A něco málo ze zahrádky.