Přání, gratulace
Re: Přání, gratulace
Avonko, k narozeninám vše nejlepší, hodně zdravíčka, kapku toho štěstí a zdravé, krásně kvetoucí kytičky! 

Avonko, k dnešním narozeninám ti taky přeji zdraví, štěstí, krásné kytičky a hodně spokojenosti v osobním životě. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ještě že jsem nakoukla!
Avonko, také přeji zdraví a štěstí a vůbec vše jen to, co si přeješ, ať se ti splní.

Avonko, také přeji zdraví a štěstí a vůbec vše jen to, co si přeješ, ať se ti splní.

I já se připojuju s gratulací a přejí hlavně zdraví. 

Avonko, přeji ti vše nejlepší, hlavně zdraví k včerejším narozeninám. Ať ti to dobře roste a kvete. 

Picris, k tvým krásným dnešním narozeninám ti přeji, ať se ti vše daří, jak si přeješ. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Michalko, přidávám se a přeji jen to krásné. 

Taky se přidávám s gratulací a oběma kočkám přeji vše nej, štěstí, zdraví a hlavně hodně pěstitelských úspěchů.
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Míšo, taky se přidávám a přeji ti k narozeninám všechno nejlepší, zdravíčko, štěstíčko a spoustu krásných kytiček. 

Janičko, k tvým dnešním narozeninám ti přeji vše nejlepší, hlavně zdravíčko, zdravíčko, zdravíčko, štěstíčko a pohodu.
Ať se ti vše daří, jak si přeješ, ať ti rostou a kvetou a vznikají krásní kříženci.
Ať se ti vše daří, jak si přeješ, ať ti rostou a kvetou a vznikají krásní kříženci.

Jani, taky přeji vše nej, zdraví , štěstí , pohodu a zelené prstíky, ať se máme zase na co těšit . 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Janičko, v duchu ti připíjím na zdraví, přeji ti štěstí, přátele s dobrým srdcem, spokojenost a lásku.
Přidávám se zpětně ke všem gratulacím. Moc teď nechodím, tak aspoň takto zpětně přeji všem zdravíčko a super kvetení.
Jani, sice to píšu porád do kola, ale hlavně ZDRAVÍ. To ostatní přijde samo. 

Díky za přáníčka vám všem, přátelé! Jsou milá, mám z nich radost.

Vy už tady slavíte!!!
Tak já se taky přidám. První povedenej letošní bastlík se bude jmenovat Janli.

Tak já se taky přidám. První povedenej letošní bastlík se bude jmenovat Janli.

Jéééé, Mildo, díky! Tak hlavně aby se povedl! Aby byl povedenej jako já. :)))))))))))))))))))))))))))
Až si večer s kámoškou bouchnem šáňo a vyblajznem jahůdky, vzpomenem na vás a připijem i vám fšem!
Až si večer s kámoškou bouchnem šáňo a vyblajznem jahůdky, vzpomenem na vás a připijem i vám fšem!

Ještě já se přidávám k řadě gratulantů a přeji ti, Janičko, kromě zdraví taky hodně osobního štěstí a moře kvetoucích kytiček
Ivčo, moc děkuju! 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Janičko milá, taky přeju vše nejlepší k narozeninám, hlavně zdravíčko.