Zahrada
Re: Zahrada
Rozkvetl kléma, plný, sv. modrý. Některé květy jsou taky jednoduché. Z té modré lobelky musím vydolovat semena. Je nádherná a ta modř svítí do dálky.
Máš to moc hezké!
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Janičko, ta pivoňka je krásná, mám je moc ráda a kolkvície je úžasná. Máš to moc pěkný. 

Dnes pár záběrů z naší zahrady.
Delospermy už se začaly zavírat, nestihla jsem vyfotit všechny. Navíc už některé odkvétají
Campanula - cedulku jsem ztratila, přesný název nevím
Skupinka skalniček
Ostrožky, jsou rok od roku větší
Náprstníky
Pivoňka
Delospermy už se začaly zavírat, nestihla jsem vyfotit všechny. Navíc už některé odkvétají
Campanula - cedulku jsem ztratila, přesný název nevím
Skupinka skalniček
Ostrožky, jsou rok od roku větší
Náprstníky
Pivoňka
Helenko, kvete ti to tam úžasně!!! Ostrožky máte nádherné. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, luxusní pivoňka, o delospermách a ostrožkách ani nemluvím. Jako vždy je u vás na co koukat.
Helenko, krása. Mne zase uchvátil ten zvonek. A delospermy máš taky tuuuuze pěkné. 

Pepčo, všiml sis na skupince skalniček kvítku, který vykukuje vpravo za modrouškem?
Helenko, sice až po tvém upozornění, ale! Je tam krasavec jeden. Mně už taky kvete, ale nevím, proč půlka toho květenství mu uschla. Asi tím převozem. Ale mám z nich obrovskou radost a sháním jim nějakou obvzlášť pěknou misku. Pro ty, kdo nechápou - je u Helenky vidět na jedné z fotografií kvetoucí nádherná skalničková raritka Physoplexis comosa, česky zvonečník chocholatý.

Helenko, krásně ti to kvete. Nějak začínám kupovat a škemrat kytičky "našich babiček" a kytičky, které jsme kdysi měli doma. Takže náprstníky, ostrožky... už mám na jedné straně zahrady docela džungli, aspoň tam nemusím moc okopávat.
Ahojky ve spolek. Helenko, Jani, máte krásné zahrádky.
Já dneska konečně poryla u plotu další kousek na letničky, každý rok na podzim to dopadne tak, že tam zasadim narcisy, tak každý rok dělám nové místo pro semínka.
A musím říct, že co jsem prosypala záhonky proti slimejšům, tak začaly růst kytky, co je, mrchy, pořád ožírali.
Já dneska konečně poryla u plotu další kousek na letničky, každý rok na podzim to dopadne tak, že tam zasadim narcisy, tak každý rok dělám nové místo pro semínka.
A musím říct, že co jsem prosypala záhonky proti slimejšům, tak začaly růst kytky, co je, mrchy, pořád ožírali.
Jo, slimouši. Mám vynikající zkušenost s novým vejrobkem Agrobia Opava - Slimax. Malé modré kuličky, docela příjemně vonící. Vynikající odolnost proti mokru.
Ale hlavní je, že po letech nemám ožrané afrikány, astry, hortenzie atd. Vřele doporučuju!
Ale hlavní je, že po letech nemám ožrané afrikány, astry, hortenzie atd. Vřele doporučuju!
Letem světem:
moje adéla
a pro představu... to dole je klematis, vedle zachraňuju ibišek a a a koukám, máte to s procvičováním krčních obratlů
klematis Hanajima
a jen tak...
delospermy
a svlačec
... a už zas pádím.
moje adéla
a pro představu... to dole je klematis, vedle zachraňuju ibišek a a a koukám, máte to s procvičováním krčních obratlů
klematis Hanajima
a jen tak...
delospermy
a svlačec
... a už zas pádím.

Naposledy upravil(a) Evuška dne stř 17. čer 2015 14:30:26, celkem upraveno 1 x.
Evi, Adéla má krásnou barvu.
Jo a na procvičení krčních obratlů by to chtělo ještě jeden snímek, ale orientovaný opačně.
Jo a na procvičení krčních obratlů by to chtělo ještě jeden snímek, ale orientovaný opačně.

No jo, jenže mně se to v Zoneru ukazuje rovně, tady na bok. Tak bych asi procvičovala já u toho Zoneru, ale nervy.
Jsem to zkusila a jo, je rovně. Ta našišato se nějak záhadně dostala dolů, ale nechám to tam, aby to mělo nějakou souvislost. :-)
Ale vidím dole Hanku, tak možná "šotek"...
Jsem to zkusila a jo, je rovně. Ta našišato se nějak záhadně dostala dolů, ale nechám to tam, aby to mělo nějakou souvislost. :-)
Ale vidím dole Hanku, tak možná "šotek"...
Šotek je v tom naprosto nevinně - jenom jsi vložila nový otočený snímek na místo toho původního (do textu), jenže ten původní jsi vymazala jenom z textu, ale nesmazala jsi snímek jako takový = soubor... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz