Streptocarpus
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Streptocarpus
Helenko, ani se nesnažím říci, který se mi líbí, ony se mi totiž líbí všechny. To byla paleta!
Helenka by zvládla výstavu sama!
I ostatní máte krásné květy!
I ostatní máte krásné květy!
Děkuji, jsem ráda, že si potěší oko i ostatní, nemusím se kochat sama. 
Vladi, výstavu bych v současné době zvládla, pokud jde o počet kvetoucích strepsů.
ALE:
1. Strepsům jsem udělala letní sestřih, mají teď krátké listy.
2. Neumím si představit převážení kytek, i kdybych jich vzala jen stovku.
3. A kde sehnat místo a zajistit instalaci?

Vladi, výstavu bych v současné době zvládla, pokud jde o počet kvetoucích strepsů.
ALE:
1. Strepsům jsem udělala letní sestřih, mají teď krátké listy.
2. Neumím si představit převážení kytek, i kdybych jich vzala jen stovku.
3. A kde sehnat místo a zajistit instalaci?
Mně už to pomalu taky konečně začíná nakvétat. Tak já to vemu šmahem. :)))
Jani, nádhera!!!
Janičko, krása, za chvíli to budeš mít jako Jarek Černý.
Packa píše:Ivanko, šlechtitel JC je Jaroslav Černý, majitel zahradního centra v Opočně. Původně si začal psát JČ, ale pán, který mu dělá webovky, ho přesvědčil, že jsou s tím problémy.
Se zobrazením na webu už v dnešní době ani ne (aspoň pokud má web správně v hlavičce uvedené použité kódování - pak si to prohlížeče přeberou a automaticky zobrazí správnou znakovou sadu), ale hlavně to skoro nikdo s tou diakritikou nedokáže napsat z klávesnice - mimo nás a částečně (kromě ř) Slováků a Jihoslovanů (nevím, jestli ještě někoho dalšího)...
Ostatní by s tím měli stejný problém, jako my s tím Ivčiným "francouzákem".
U toho prefixu je JC dobré. Ale u názvů ani to odstranění diakritiky nepovažuju za šťastné řešení - mnohem moudřejší a hlavně korektnější by bylo vymýšlet názvy, které se obejdou bez jakékoliv diakritiky (ať české, nebo francouzské, nebo já nevím jaké)...

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- Olginka
- Kontaktovat uživatele:
Helenko, Janičko, to je neuvěřitelná podívaná! 

Aničko, máš krásné strepsíky. Marilyn Monroe jsem zlikvidovala, květy se nechtěly plně otvírat. Vidím, že ty máš květ pěkně otevřený.
Parádní květy!
Narychlo to čtu a říkám si, co je to za zahradnictví, a pak si teprve všimnu, že je to fotka a příspěvek Janli
!
Narychlo to čtu a říkám si, co je to za zahradnictví, a pak si teprve všimnu, že je to fotka a příspěvek Janli
!Re: Streptocarpus
Kvetou vám všem nádherně...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Pěkné, moc pěkné. Harlequiny mám ráda a moc pěkná je Marilyn Monroe.
Andul, kveteš přímo ukázkově! :) Krásní Harlequini. :)
Vladi, hrůza to bude, až dorazí ta ohlašovaná vedra. :(((
Vladi, hrůza to bude, až dorazí ta ohlašovaná vedra. :(((
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Janičko, nádherné.
Taky už začínám kvést, ale jsem trubice a dva dny jsem zapomněla zalít, nějak jsem na to vždycky večer zapomněla, tak dneska si umíš představit, jak to chroští vypadá. Tak večer už musím.
Taky už začínám kvést, ale jsem trubice a dva dny jsem zapomněla zalít, nějak jsem na to vždycky večer zapomněla, tak dneska si umíš představit, jak to chroští vypadá. Tak večer už musím.Re: Streptocarpus
Teď během dne je to opět k pláči. Musím se držet, abych do toho nervala vodu. Nejvíc mě štve, že květy ve vedru rychle vadnou. Takže chvátám a denně vystrojuji Svatby v Bednárci. :)))))).
Už jsem sezdala nějakých 60 párů. Ať je k nim Flóra milostivá. :)
Letošní bastlíci už nějací vykvetli, ale je to prd. Jsem zvědavá, jestli letos vykvete alespoň na výběr. Ale kalašnikova do žita ještě nehodím. :))))
pálí jak blázen,
těším se na
.
Už jsem sezdala nějakých 60 párů. Ať je k nim Flóra milostivá. :)
Letošní bastlíci už nějací vykvetli, ale je to prd. Jsem zvědavá, jestli letos vykvete alespoň na výběr. Ale kalašnikova do žita ještě nehodím. :))))
pálí jak blázen,těším se na
.