Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Ahoj všichni... Mám prosbičku - dám sem odkaz na Ústecký deník - hlasování o nejhezčí mimčo.
Je to kamarádky vnouče a myslím, že se vážně povedl. Ráno jsem to otevřela a neměl tam vůbec nic... U ostatních už tam něco bylo. Tak vás chci poprosit, kdo bude mít volnou chvíličku, můžete dát hlas malému Mikuláši Gromusovi? Je roztomilej, a to neříkám proto, že je to vnouče kamarádky :-). Dá se hlasovat každou hodinu, ale to po vás nemohu chtít, ale kdo má čas, tak prosím klikněte. Dá se to celý týden. Díky moc a pěkný den Eva
Je to v prvním sloupku třetí chlapeček a dole v hlasování je taky třetí...
http://ustecky.denik.cz/miminka/foto-an ... nst#anketa
Je to kamarádky vnouče a myslím, že se vážně povedl. Ráno jsem to otevřela a neměl tam vůbec nic... U ostatních už tam něco bylo. Tak vás chci poprosit, kdo bude mít volnou chvíličku, můžete dát hlas malému Mikuláši Gromusovi? Je roztomilej, a to neříkám proto, že je to vnouče kamarádky :-). Dá se hlasovat každou hodinu, ale to po vás nemohu chtít, ale kdo má čas, tak prosím klikněte. Dá se to celý týden. Díky moc a pěkný den Eva
Je to v prvním sloupku třetí chlapeček a dole v hlasování je taky třetí...
http://ustecky.denik.cz/miminka/foto-an ... nst#anketa
Evi, je hezoučkej, Matyáš má moc velkou hlavu. :))))))) Máš to tam!
fialik píše:... Jsi nositelkou nějakého honosného titulu?
Hraběnka z Bukvice z minulého letu a ten včerejší titul hraběnka de Ctiněves. :-))
Evi, ode mě taky...
Děvčata, moc děkuji za mimčo
. Naskakuje to tam pomalu... náskok už asi nedoženeme, ale kdoví. Mám to na liště a když mám volno, tak klikám
. Hezký den všem Eva
. Naskakuje to tam pomalu... náskok už asi nedoženeme, ale kdoví. Mám to na liště a když mám volno, tak klikám
. Hezký den všem EvaRe: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré odpoledne.
Evičko, odkliknuto.
Dnes nám trochu prší, to je fajn. Výlet se zdařil, počasí přálo. V hamru jsem udělala pár fotek, ale bylo tam málo světla. Navíc to pro nás, prý pro VIP, otevřeli na prohlídku, ale do provozu to neuvedli, to by tam muselo být víc lidí na obsluhu.
http://www.zcm.cz/objekty/vodni-hamr-dobriv
Evičko, odkliknuto.
Dnes nám trochu prší, to je fajn. Výlet se zdařil, počasí přálo. V hamru jsem udělala pár fotek, ale bylo tam málo světla. Navíc to pro nás, prý pro VIP, otevřeli na prohlídku, ale do provozu to neuvedli, to by tam muselo být víc lidí na obsluhu.
http://www.zcm.cz/objekty/vodni-hamr-dobriv
Evi, odkliknuto. 

Dnes třetí hlas odeslán, už má 7 %. 

Jste zlatíčka. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ahojte, dnes silně zataženo. K zemi padá cosi jako mrholení. Evi, puntík jsem označila. Zkusím to ještě během dne, ale moc šancí tomu nedávám. Na prvním místě je o 30 % dopředu, to je hodně.
Helenko, jsem ráda, že jste si výlet užili. Díky za fotky.
Mějte pěkný den.
Helenko, jsem ráda, že jste si výlet užili. Díky za fotky.
Mějte pěkný den.
Ahoj Danuško... Já vím, netuším, kdy to uveřejnili... tak ti lidi měli náskok. Já byla na chatě, takže na net nechodím, a v pondělí tam chudinka neměl ani ťuk... tak snaha byla, no, ale hezké mimčo to je... nejde o nic, byl to jen takový pokus. Jim to ale teď stagnuje... nic nepřibývá... Hezký den Eva
Evi, je na 4. místě. :) A přece o nic nejde, je to pěkný klučina i bez bodů. :)))))) Taky tam ještě obča,s když jdu na net, ťuknu. :)
No jo, jen si vzpomenout. Takže dnes zatím jedenkrát.
Heli, prohlédla jsem odkaz na hamr, díky.
Heli, prohlédla jsem odkaz na hamr, díky.
Ahojky, tak já zatím 2x.
Dopoledne jsem se chtěla nahlásit i z kolegového počítače z práce, bohužel ten hlas z jiného počítače mi to nevzalo (no jo, stejná IP adresa...).
Dopoledne jsem se chtěla nahlásit i z kolegového počítače z práce, bohužel ten hlas z jiného počítače mi to nevzalo (no jo, stejná IP adresa...).
Dobré ráno!
12 °C a hurá, prší
!
12 °C a hurá, prší
!Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Ahojky, jo jo, prší, a my nemáme pořád dodělanou garážovou střechu.
Evi, kdyby to tak ještě 2-3 dny vydrželo, bylo by fajn, ale co nadělám, příroda potřebuje taky svoje.