Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Betty, především ti gratuluji, že to vyšlo. Zapojit se do pracovního procesu po tak dlouhé odmlce, to je hodně náročné.
Babett, to je skvělá zpráva (teda ne to, že sem budeš chodit míň... však víš ;-)!
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Danu, neboj, všechno zvládneš! Vidíš, teď jsi prolomila tu smůlu a od teď už to bude všechno lepší. :) Tak ať se ti v práci daří, a i na to dojíždění si zvykneš. 

Ahojky Babett, to je vynikající zpráva, přeji co nejrychlejší začlenění do kolektivu v práci, aby práce odsejpala. 

Dobré ráno. U nás celou noc pršelo, teď je mlha a
se snaží ji odehnat.
Mějte prima den.
se snaží ji odehnat.Mějte prima den.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ahojte všichni a děkuji za přáníčka.
Tak tedy, pracuji v chráněné dílně, kde se převážně šijí pracovní oděvy. Součástí chráněné dílny je i prodejna pracovních ochranných pomůcek snad pro všechny profese. Sortiment je ale rozšířen i o spoustu jiných civilních věcí, jako jsou bundy, mikiny, trička, kalhoty, termoprádlo, také se prodávají čisticí prostředky, sanitární věci a ještě další věci. Tak v této prodejně jsem nahradila jednu paní, co šla do důchodu. Název pracovního místa zní prodavačka - provozní. Nebudu se teda starat jen o prodej, ale také o objednávky, reklamace atd. Pracovní doba mi moc nevyhovuje, je od nevidím do nevidím, no ale to se nedá nic dělat, moc vybírat si nemůžu. Upřimně se musím přiznat, že za celý den mám nohy až v pr... snad si zvyknu. Zatím se jen rozkoukávám, je toho moc, co se musím naučit.
Mějte se krásně.
Tak tedy, pracuji v chráněné dílně, kde se převážně šijí pracovní oděvy. Součástí chráněné dílny je i prodejna pracovních ochranných pomůcek snad pro všechny profese. Sortiment je ale rozšířen i o spoustu jiných civilních věcí, jako jsou bundy, mikiny, trička, kalhoty, termoprádlo, také se prodávají čisticí prostředky, sanitární věci a ještě další věci. Tak v této prodejně jsem nahradila jednu paní, co šla do důchodu. Název pracovního místa zní prodavačka - provozní. Nebudu se teda starat jen o prodej, ale také o objednávky, reklamace atd. Pracovní doba mi moc nevyhovuje, je od nevidím do nevidím, no ale to se nedá nic dělat, moc vybírat si nemůžu. Upřimně se musím přiznat, že za celý den mám nohy až v pr... snad si zvyknu. Zatím se jen rozkoukávám, je toho moc, co se musím naučit.
Mějte se krásně.
Babetto, tak ať se brzy zajedeš, rozkoukáš a ono to půjde.
Danu, neboj, ono to na začátku všechno vypadá hrozivě, ale časem se to poddá! Za dva, tři měsíce už se ti to bude zdát normálka. Moje kámoška Hanka když nastoupila konečně do práce na benzinku, kde se čepuje i rum, tak to zkraje chtěla vzdát, jak z toho byla vytřeplá. Dneska už je tam sedm let. :) Tak ti taky držím fšechny končetiny, ať to dáš!
Dobré ráno, u nás mlhavé šedivé.
Betty, ty jsi houževnatá a pilná, ty to zvládneš. Moc ti držím pěsti.
Přeji všem krásný den.
Betty, ty jsi houževnatá a pilná, ty to zvládneš. Moc ti držím pěsti.
Přeji všem krásný den.

Taky vám přeju pěkný den.Jani, na té benzínce se načepovat rum docela stavujeme. Minule jsem si tam kupovala krém na ruce s rumovou vůní "Namaž se". Ale nakonec nevím, jestli fakt tak voní, dostal ho synovec spolu s rumovým sprcháčem.
Tak se příště taky stav u mě. :))))) Hanka má kratší černé vlasy, menší baba, usměvavá a ukecaná, velice ochotná. Většinou má na sobě cokoliv něco červenýho. :))) 

Až se pantáta rozhodne mě vyvézt... tak se stavím. :-)
Dobré ráno, dnes je opět šedivo mlhavo a 3 °C.
Mějte prima den.
Mějte prima den.

U nás sluníčko. Uvidíme, jestli vydrží.Pěkný den všem!
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den.
V noci se vyjasnilo a do rána malinko přimrzlo. Dopoledne krásně sluníčkově, dokonce jsem cítila, že sluníčko hřeje, ale už před polednem se to pokazilo a sluníčko zmizelo za hradbu škaredých mraků.
V noci se vyjasnilo a do rána malinko přimrzlo. Dopoledne krásně sluníčkově, dokonce jsem cítila, že sluníčko hřeje, ale už před polednem se to pokazilo a sluníčko zmizelo za hradbu škaredých mraků.
Dobré ráno. U nás je opět hnusná mlha, šedivo a 2 °C.
Mějte krásnou druhou adventní neděli.

Mějte krásnou druhou adventní neděli.

Krásnou neděli.
U nás leze sluníčko. Snad mu ta snaha vydrží.
U nás leze sluníčko. Snad mu ta snaha vydrží.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Na severu je taky hnusná mlha, po sluníčku ani památky.
Užijte si pěknou neděli.
Užijte si pěknou neděli.
A jéje, tak já jsem na tom zcela jinak. Tady je azúro, ale mrazivo. Kdyby bylo tak dvacet čísel sněhu, byla by to vánoční atmoška jak vyšitá!
Takhle když kouknu z okna na zelený trávník, tak nevím, jestli nejsou Velikonoce. :)))))
Všem hezkou 2. adventní!
Takhle když kouknu z okna na zelený trávník, tak nevím, jestli nejsou Velikonoce. :)))))
Všem hezkou 2. adventní!