Hezkou neděli všem.Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Přeji krásný den všem, kteří sem jen nakukují. 

Nakukujem, nakukujem. Když tu chcíp pes, to je těžký, no.
Všichni se hrabou v květináčích, dolují poklady a těší se na jaro. Tak nezbývá čas, jen na kukandu.
Já teda dneska dopoledne došívala dětskou hrací deku a odpoledne furt und furt jen žehlím, co jsem za tři dny napletla a nabarvila. U prkna stojím a už mám kolena prohnutá dozadu.
Já teda dneska dopoledne došívala dětskou hrací deku a odpoledne furt und furt jen žehlím, co jsem za tři dny napletla a nabarvila. U prkna stojím a už mám kolena prohnutá dozadu.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ahojte všichni, koukám počasí skoro všude bláznivé, ale už se nám to bude rozjařovat čím dál víc. Dnes jsem koupila konečně substrát a vrhnu se na achimky. Už se na ně těším, jen zatím nevím, kam je dám. Něčeho se budu muset zase vzdát. Mějte se krásně.
Dobré ráno. Večer hodně pršelo, teď už je po dešti a +2 °C. Doufám, že to vydrží, za chvilku vyrážíme na okružní jízdu Sibřina (Kakteen), Pěnčín, Hodky, Příbram a zpět do Brna.
Mějte báječný den.
Mějte báječný den.

Tak u nás zataženo a prší stále.
Přeji, Heli, pěkný výlet a šťastný návrat!
Přeji, Heli, pěkný výlet a šťastný návrat!
Dobrý den. Dnes opět soutěží
.
Včera se výlet vydařil, ale bylo vše ve fofru. U Soničky jsem ani nevylezla do podkroví za kytičkama, dali jsme si kafčo a výborné buchty a odvezla jsem si plno strepsích miminek a lístků. V Příbrami jsme taky jen zvládli kafčo a svačinku. Domů jsme přijeli ve 20.30 hodin, najeli jsme 740 km.
Přeji pěkný den.
.Včera se výlet vydařil, ale bylo vše ve fofru. U Soničky jsem ani nevylezla do podkroví za kytičkama, dali jsme si kafčo a výborné buchty a odvezla jsem si plno strepsích miminek a lístků. V Příbrami jsme taky jen zvládli kafčo a svačinku. Domů jsme přijeli ve 20.30 hodin, najeli jsme 740 km.
Přeji pěkný den.

A jak jste pořídili v Kakteenu, má i František nějakou novinku?
Samozřejmě, hlavně kvůli tomu se výlet konal.
Dobré ráno a krásný celý den.
Venku je +5 °C a sluní. V noci trochu sprchlo.
Venku je +5 °C a sluní. V noci trochu sprchlo.
Tady taky, zatím není ani zima, ale má se ochladit. Zas. Ale jaro je na spadnutí. :))))) Hezkou neděli fšem! 

Dobré ráno. U nás je 1 °C, sněžoprší a je hnusně.
Mějte se fajn.
Mějte se fajn.

Dobré ráno!
U nás mlha přede mnou, mlha za mnou!
A na zahradě pomalu jaro, už vylezly a kvetou i krokusy, narcisy, tulipány, hyacinty se taky derou nahoru, dřín je obsypaný pupenama, jen trochu
mu chybí, aby rozkvetl, pivoňky se už taky tlačí ze země a petrklíče s plicniky už jedou na plno. Obávám se, že mi odkvetou, než je stihnu natrhat.
U nás mlha přede mnou, mlha za mnou!
A na zahradě pomalu jaro, už vylezly a kvetou i krokusy, narcisy, tulipány, hyacinty se taky derou nahoru, dřín je obsypaný pupenama, jen trochu
mu chybí, aby rozkvetl, pivoňky se už taky tlačí ze země a petrklíče s plicniky už jedou na plno. Obávám se, že mi odkvetou, než je stihnu natrhat.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Vladi, v tom Frýdku-Pístku je to jaro nějak rychlý, jako průjem. :) Tady na jihu s bídou kvetou sněženky, bledule a krokusy.
Ráno nasněžíno, nulík, a vypadá to na další padání. Hezký den fšem!
Ráno nasněžíno, nulík, a vypadá to na další padání. Hezký den fšem!
Asi se nám mění klima
. Loni se nám vyhnuly všechny deště (zato teď už se stihla během pár dní přehrada naplnit), sněhu jsme taky měli pomálu. Možná za pár let budeme pěstovat kaktusy a palmy.
. Loni se nám vyhnuly všechny deště (zato teď už se stihla během pár dní přehrada naplnit), sněhu jsme taky měli pomálu. Možná za pár let budeme pěstovat kaktusy a palmy.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Vlaďko, nestraš. Mně by se víc líbily oleandry a bougainviley. :-)
Ale u nás sněží. Sice maličkosti, ale hnus.
Přesto všem pěkný den.
Ale u nás sněží. Sice maličkosti, ale hnus.
Přesto všem pěkný den.